Suppen

Is het een mooie dag en wilt u even lekker het water op? Dan hebben wij het supboard voor u klaarstaan. Suppen is een hele leuke activiteit waarbij u varen en bewegen combineert. Wist u dat u tijdens het suppen uw hele lichaam traint? Het peddelen op het water is goed voor uw lichaam, maar ook voor uw mindset. Peddel ontspannen langs de rietkragen en geniet van de natuur en de rust.

Tip: bij het schiereilandje is het water heel helder en kunt u veel zien. Wilt u ook genieten van dat vrije gevoel op het water? Wij verhuren onze supboards ook per uur. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voor iedereen wat te doen

Op en rondom Camping Aan ’t Wiede is er voor iedereen wat te doen. Wilt u na een ontspannen dagje op het water of op ons zandstrand genieten van een zonsondergang in het natuurgebied? Kies dan één van de vele wandelpaden of gezellige dorpjes uit het prachtige natuurgebied.

Ontdek de leuke dorpjes

Meer dan 200 km
aan natuur wandelpaden

Reviews van onze klanten

Joep Ruiter

Als het geweldig weer is, zoals vandaag, dan is het overal mooi. Maar hier is het gewoon super…, de entourage, de relaxte sfeer.

Femke Boelsma

We hebben hier voor een dag een fluistersloep gehuurd. Fijne boot, lekker ruim en met kussentjes. De mevrouw die ons hielp (Alice Doze)…

Cynthia van Veen

Heeeeerlijke camping. Gemoedelijke sfeer, goed onderhouden. Leuke plas met water om te spelen voor de kleintjes

Reinier de Vries

Gemoedelijke familie camping. Vanalles aanwezig, restaurant, strandje, moter en zeilboten verhuur.