Over ons

Toen
Paviljoen Aan ’t Wiede, toentertijd Paviljoen ’t Wiede, is gebouwd in 1934 door de familie Bakker, aanvankelijk als theehuisje op het water. Het theehuis was destijds alleen vanaf de weg bereikbaar via een steiger. Uiteraard was het theehuis goed bereikbaar per boot en kon men aanmeren voor een hapje of een drankje.

In 1954 werd het paviljoen overgenomen door de familie Meijer. De familie Meijer heeft er een jachthaven aangelegd die in een tweede fase ook nog eens sterk werd uitgebreid. Na het opspuiten van vele tonnen zand werd er ook een nieuwe camping gerealiseerd. Voor velen leefde de camping voort onder de naam Camping Meijer. In de zestiger jaren werd de jachthaven verplaatst naar de zuidkant van het paviljoen en wederom verder uitgebreid.

In 1972 werd alles overgenomen door de familie Doze, die heden ten dage nog steeds de camping, jachthaven en de bootverhuur verzorgen. De horeca in het paviljoen werd verder doorgezet, eerst door de familie Dijksma, later de familie De Jonge en in 1993 kwam de familie Bakker in het paviljoen. Een paar jaar geleden ging het van vader op dochter over, en staat nu de familie Eilander-Bakker aan ‘het roer’ van het Paviljoen.

Nu
In 2012 is een nieuw toiletgebouw gerealiseerd; voor de camping en jachthaven zijn er nieuwe douches, toilletten en een wasserette gekomen. Het restaurant is vergroot en ook daar zijn meer toiletten. Wilt u ons volgen klik dan op de linkjes van Twitter of Facebook.

Wij hopen u op onze gezellige en gemoedelijke camping te mogen begroeten.

Tot ziens!
Alice Doze en familie.