Prachtig gelegen
jachthaven

Onze jachthaven ligt aan het prachtige uitgestrekte Belterwiede. Met het Beulakerwiede op korte afstand en talloze vaarverbindingen met onder andere Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis is onze jachthaven een uitvalsbasis van prachtige vaarroutes in één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u zelfs richting de Friese meren en het Ketel- en IJsselmeer varen.

Wij hebben 230 vaste ligplaatsen. Passeert u onze prachtige camping en wilt u even een hapje eten bij het gezellige paviljoen of een nachtje overnachten? Dan kunt u in overleg gerust even aanmeren. Wij hebben een paar tijdelijke ligplaatsen voor de wat kleinere boten. Zou u zich voor een tijdelijke ligplaats even vooraf willen aanmelden? Wees welkom!

Praktische informatie

De waterdiepte van de haven is tot maximaal 1 meter. Van de 230 totale ligplaatsen bevinden er zich 115 in het water, 20 op de wal en 90 in de loodsen. Gedurende de winter kunnen een aantal van de boten in onze loodsen overwinteren. Wilt u een nachtje bij ons in de jachthaven overnachten? De kosten daarvoor bedragen €10,- per nacht en daar bovenop komt nog €1,10 toeristenbelasting per persoon. Heeft u vragen? Dan mag u altijd Alice Doze bellen op het nummer: 06-14685277.

Voor iedereen wat te doen

Op en rondom Camping Aan ’t Wiede is er voor iedereen wat te doen. Wilt u na een ontspannen dagje op het water of op ons zandstrand genieten van een zonsondergang in het natuurgebied? Kies dan één van de vele wandelpaden of gezellige dorpjes uit het prachtige natuurgebied.

Ontdek de leuke dorpjes

Meer dan 200 km
aan natuur wandelpaden

Reviews van onze klanten

Joep Ruiter

Als het geweldig weer is, zoals vandaag, dan is het overal mooi. Maar hier is het gewoon super…, de entourage, de relaxte sfeer.

Femke Boelsma

We hebben hier voor een dag een fluistersloep gehuurd. Fijne boot, lekker ruim en met kussentjes. De mevrouw die ons hielp (Alice Doze)…

Cynthia van Veen

Heeeeerlijke camping. Gemoedelijke sfeer, goed onderhouden. Leuke plas met water om te spelen voor de kleintjes

Reinier de Vries

Gemoedelijke familie camping. Vanalles aanwezig, restaurant, strandje, moter en zeilboten verhuur.