Kamperen in een fantastische
omgeving aan ’t Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede is een sfeervolle watersportcamping midden in het prachtige uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden. Het familiebedrijf beschikt over een groot aantal vaste standplaatsen, maar daarnaast ook over een trekkersveld, waar u met een tent of lichte caravan terecht kunt voor een heerlijk verblijf. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor een zeilvakantie of het ontdekken van het natuurgebied.

Nette & moderne voorzieningen

Een prettig verblijf voor onze gasten vinden wij enorm belangrijk. Daarom heeft u als gast de beschikking over een modern toiletgebouw met onder andere ruime douches en een wasserette. Bent u klaar voor de dag? Onze camping is een ideaal vertrekpunt voor fietsers, kanovaarders, wandelaars en zeilers. Wilt u de mooiste route? Die geven wij u als tip mee! Wanneer u op een mooie zomerdag op de camping blijft, dan is er ook genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld een verfrissende duik nemen in het water met het aangrenzende kindvriendelijke zandstrandje. Ondertussen serveren wij drankjes en ijsjes op het knusse terras. Aan het einde van een mooie zomerdag ebt de drukte van de dag langzaam weg en is het genieten van de rust en de gemoedelijke sfeer op de camping.

Heerlijk eten
bij het paviljoen

Komt u terug van een ontspannen of sportieve dag op het water? Of heeft u genoten van een gezellige dag op ons zandstrandje? Na een heerlijke dag op of om het water kunt u lekker plaatsnemen in het strandpaviljoen of op het terras. Daar kunt u genieten van de uitgebreide menukaart. Van een heerlijke kipsaté tot een tournedos en van een hartige soep tot een kleurrijke frisse salade. Bij het paviljoen vindt u de menukaart van nu met de sfeer van vroeger. Iedereen is welkom in het gezellige knusse paviljoen voor een hapje en een drankje.

Zeilvereniging

De watersport speelt een hele grote rol op Camping Aan ’t Wiede. Het verenigingsgebouw van zeilvereniging ZV Belterwiede bevindt zich op de camping en van daaruit worden er regelmatig landelijke wedstrijden georganiseerd. Tijdens een zeilwedstrijd is het op de camping een gezellige bedoening. Er komen dan mensen vanuit het hele land en zelfs vanuit Duitsland onze kant op. Veel weekenden staan in het teken van het zeilen en de grote groep met vrijwilligers zet zich daar met veel passie voor in. Bent u ook een echte watersportliefhebber? Dan verwelkomen wij u graag als nieuw lid van onze vereniging! Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.

Voor iedereen wat te doen

Op en rondom Camping Aan ’t Wiede is er voor iedereen wat te doen. Wilt u na een ontspannen dagje op het water of op ons zandstrand genieten van een zonsondergang in het natuurgebied? Kies dan één van de vele wandelpaden of gezellige dorpjes uit het prachtige natuurgebied.

Ontdek de leuke dorpjes

Meer dan 200 km
aan natuur wandelpaden

Reviews van onze klanten

Joep Ruiter

Als het geweldig weer is, zoals vandaag, dan is het overal mooi. Maar hier is het gewoon super…, de entourage, de relaxte sfeer.

Femke Boelsma

We hebben hier voor een dag een fluistersloep gehuurd. Fijne boot, lekker ruim en met kussentjes. De mevrouw die ons hielp (Alice Doze)…

Cynthia van Veen

Heeeeerlijke camping. Gemoedelijke sfeer, goed onderhouden. Leuke plas met water om te spelen voor de kleintjes

Reinier de Vries

Gemoedelijke familie camping. Vanalles aanwezig, restaurant, strandje, moter en zeilboten verhuur.