Botenverhuur

Wij verhuren diverse boten, waaronder: 5 zeilboten, 2 fluisterpunters en 2 fluistersloepen. U kunt voor een hele dag een boot huren en krijgt vooraf tips en instructies mee. Ook praten wij u indien nodig bij over de regelgeving op het water. Voor de zeilers onder ons houden wij de windrichting en windsterkte in de gaten en aan de hand daarvan adviseren wij u een mooie vaarroute. Bent u een natuurliefhebber? Dan hebben wij een hele mooie en speciale vaarroute voor u. Heeft u vragen? Dan mag u altijd contact met ons opnemen.

Voor iedereen wat te doen

Op en rondom Camping Aan ’t Wiede is er voor iedereen wat te doen. Wilt u na een ontspannen dagje op het water of op ons zandstrand genieten van een zonsondergang in het natuurgebied? Kies dan één van de vele wandelpaden of gezellige dorpjes uit het prachtige natuurgebied.

Ontdek de leuke dorpjes

Meer dan 200 km
aan natuur wandelpaden

Reviews van onze klanten

Joep Ruiter

Als het geweldig weer is, zoals vandaag, dan is het overal mooi. Maar hier is het gewoon super…, de entourage, de relaxte sfeer.

Femke Boelsma

We hebben hier voor een dag een fluistersloep gehuurd. Fijne boot, lekker ruim en met kussentjes. De mevrouw die ons hielp (Alice Doze)…

Cynthia van Veen

Heeeeerlijke camping. Gemoedelijke sfeer, goed onderhouden. Leuke plas met water om te spelen voor de kleintjes

Reinier de Vries

Gemoedelijke familie camping. Vanalles aanwezig, restaurant, strandje, moter en zeilboten verhuur.