Botenverhuur

Genieten van een dag op het water kan met één van onze zeil- of fluisterboten.

Zeilboten

Tarief
BM-er  55,- per dag
Valk   60,- per dag

 

De zeilboten behoren tot de 16m² klasse, ook wel BM-er genoemd en zijn geschikt voor circa 4 personen. De BM-er is de perfecte zeilboot om te huren voor een lekker dagje zeilen. Het is een gaffelgetuigde kielboot en met z’n geringe diepgang kunt u overal in het gebied komen. De Polyvalk. De valk is een zeer ruime stabiele en goed manoeuvreerbare open zeilboot met rolfok en zelflozende kuip en voldoende opbergruimte. Geschikt voor 5 personen.
De boten kunnen desgewenst worden uitgerust met een buitenboordmotor, of, als u een boot huurt voor meerdere dagen, met een dektent.

Fluisterpunter

Tarief
80,- per dag

 

De fluisterpunters zijn zeer ruime 6 persoons electroboten, waarmee u snel en eenvoudig uit de voeten kunt.
Deze zijn ook geschikt om mee door Giethoorn te varen.

Fluistersloep

Tarief
150,00 per dag

 

Met deze comfortabele 8 persoons fluistersloep ontdekt u het natuurschoon van de Wieden.

Met een waterkaart van het gebied, die te verkrijgen is bij de balie, kunt u de mooie routes gaan varen. Niet geschikt voor Giethoorn.

Tiplijst

En wat is handig om mee te nemen: Tiplijst

 

Indien u zeker wilt zijn van een beschikbare boot kunt u het beste telefonisch reserveren via het volgende telefoonnummer: 06 – 14 68 52 77 (bereikbaar tussen 09.00-18.00 u.)

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@campingaantwiede.nl

fluisterboot ligt klaar op een mooie dag
fluistersloep

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of een reservering te plaatsen. Graag ontvangen wij u bij ons aan boord en maken van uw uitje een onvergetelijke dag!