Botenverhuur

Genieten van een dag op het water kan met één van onze zeil- of fluisterboten.

Zeilbootverhuur

Tarief
BM-er € 55,- per dag
Valk € 60,- per dag

 

De zeilboten behoren tot de 16m² klasse, ook wel BM-er genoemd en zijn geschikt voor circa 4 personen. De BM-er is de perfecte zeilboot om te huren voor een lekker dagje zeilen. Het is een gaffelgetuigde kielboot en met z’n geringe diepgang kunt u overal in het gebied komen. De Polyvalk. De valk is een zeer ruime stabiele en goed manoeuvreerbare open zeilboot met rolfok en zelflozende kuip en voldoende opbergruimte. Geschikt voor 5 personen.
De boten kunnen desgewenst worden uitgerust met een buitenboordmotor, of, als u een boot huurt voor meerdere dagen, met een dektent.

Fluisterbootverhuur

Tarief
€ 80,- per dag

 

De fluisterboten zijn zeer ruime 6 persoons electroboten, waarmee u snel en eenvoudig uit de voeten kunt.
Met een waterkaart van het gebied, die te verkrijgen is bij de balie, kunt u de mooie routes gaan varen.

Ook zijn er diverse arrangementen voor o.a. groepen en bedrijven, dit in samenwerking met Restaurant ‘Paviljoen Aan ‘t Wiede’.

Rondvaartsloep

Tarief
Sloep per uur inclusief schipper
€ 15,00 p.p.

 

Geniet van de Wieden in onze rondvaartsloep. Maak met deze boot, van uw evenement, een onvergetelijke dag in de Wieden. Tijdens de rondvaart, in een gerestaureerde reddingssloep, ontdekt u het natuurschoon van de Wieden. Een rondvaart is een heerlijke manier om samen met vrienden, familie of collega’s de omgeving te ontdekken op een mooie middag.

Dit wordt nog beter onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn diverse mogelijkheden om op de sloep catering te verzorgen. Ook kunt u de boottocht combineren bijvoorbeeld een High Tea in het Paviljoen. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u deze aan ons kenbaar maken, zodat wij u een gezellige dag ‘op maat’ kunnen aanbieden.

Tiplijst

En wat is handig om mee te nemen: Tiplijst

 

Indien u zeker wilt zijn van een beschikbare boot kunt u het beste telefonisch reserveren via het volgende telefoonnummer: 06 – 447 46 850

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@campingaantwiede.nl

Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen of een reservering te plaatsen. Graag ontvangen wij u bij ons aan boord en maken van uw uitje een onvergetelijke dag!