Boot huren?

Keuze uit fluisterpunter, fluistersloep, zeilboot of een sup!

Camping

Onze sfeervolle camping ligt aan het water en is een uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

Guus-76

Bootverhuur

Ontdek het mooiste natuurgebied van Nederland met onze sup’s, zeil- of fluisterboten.

Guus-166

Jachthaven

U kunt uw boot aanmeren in onze jachthaven. Een plekje voor de nacht? Die hebben we!

Guus-195

Omgeving

De prachtige omgeving heeft iedereen wat te bieden. Voor jong en oud is er wat te doen.

tamar-gogua-pG7YISC10vE-unsplash

De mooiste camping
aan ’t Wiede

Jachthaven-Camping-Botenverhuur Aan ’t Wiede is een sfeervolle watersportcamping midden in het prachtige uitgestrekte watersport- en natuurgebied Weerribben-Wieden. Het familiebedrijf beschikt over een groot aantal vaste standplaatsen, maar daarnaast ook over een trekkersveld, waar u met een tent of lichte caravan terecht kunt voor een heerlijk verblijf. De camping is een prachtige uitvalsbasis voor een zeilvakantie of het ontdekken van het natuurgebied.

Bootje huren

Wilt u een dag het water op? Leuk! U kunt uw gehuurde boot ophalen tussen 9.30 en 10.30 uur.
Tot 17.00 uur kunt u genieten van de rust en het vertier op het water.

Guus-52

Zeilboten

v.a. €75

De valk is een zeer ruime, stabiele en goed manoeuvreerbare open zeilboot met rolfok. De kuip is zelflozend en er is voldoende opbergruimte.

Geschikt voor max. 5 personen

Honden helaas niet toegestaan

Meer informatie

Fluisterboot

Fluisterpunter

v.a. €80

Onze fluisterpunters zijn zeer ruime elektroboten. Met deze boot kunt u snel en eenvoudig op pad en mag u door het idyllische Giethoorn varen.

Geschikt voor max. 6 personen

Losse kussentjes, anker, meerpen, peddels

Meer informatie

Guus-185

Fluistersloep

v.a. €150

Met deze fluistersloep bent u verzekerd van een heerlijke ontspannen dag op het water. Even een weetje: met deze sloep is Giethoorn niet toegankelijk.

Geschikt voor max. 8 personen

Vaste kussens, anker, peddels en zwemtrap

Meer informatie

Prachtig gelegen jachthaven

Onze jachthaven ligt aan het prachtige uitgestrekte Belterwiede. Met het Beulakerwiede op korte afstand en talloze vaarverbindingen met onder andere Giethoorn, Blokzijl en Zwartsluis is onze jachthaven een uitvalsbasis van prachtige vaarroutes in één van de mooiste waterrijke gebieden van Nederland. De mogelijkheden zijn enorm. Zo kunt u zelfs richting de Friese meren en het Ketel- en IJsselmeer varen.

Een dagje suppen in een
prachtige omgeving

Is het een mooie dag en wilt u even lekker het water op? Dan hebben wij het supboard voor u klaarstaan. Suppen is een hele leuke activiteit waarbij u varen en bewegen combineert. Wist u dat u tijdens het suppen uw hele lichaam traint? Het peddelen op het water is goed voor uw lichaam, maar ook voor uw mindset. Peddel ontspannen langs de rietkragen en geniet van de natuur en de rust.

Tip: bij het schiereilandje is het water heel helder en kunt u veel zien. Wilt u ook genieten van dat vrije gevoel op het water? Wij verhuren onze supboards ook per uur. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Heerlijk eten bij het paviljoen

Komt u terug van een ontspannen of sportieve dag op het water? Of heeft u genoten van een gezellige dag op ons zandstrandje? Na een heerlijke dag op of om het water kunt u lekker plaatsnemen in het strandpaviljoen of op het terras. Daar kunt u genieten van de uitgebreide menukaart. Van een heerlijke kipsaté tot een tournedos en van een hartige soep tot een kleurrijke frisse salade. Bij het paviljoen vindt u de menukaart van nu met de sfeer van vroeger. Iedereen is welkom in het gezellige knusse paviljoen voor een hapje en een drankje.

Voor iedereen wat te doen

Op en rondom Camping Aan ’t Wiede is er voor iedereen wat te doen. Wilt u na een ontspannen dagje op het water of op ons zandstrand genieten van een zonsondergang in het natuurgebied? Kies dan één van de vele wandelpaden of gezellige dorpjes uit het prachtige natuurgebied.

Ontdek de leuke dorpjes

Meer dan 200 km
aan natuur wandelpaden

Goede voorzieningen
en altijd vriendelijk personeel

Het is bij ons dagelijks een komen en gaan van gasten. Wij genieten als team enorm van de gemoedelijke sfeer en doen er dan ook alles aan om alles op en rondom de camping goed te onderhouden. Dat doen we met een gedreven team van mensen die zijn opgegroeid in het gebied van de Weerribben-Wieden. Sommige werknemers kwamen als kind al zwemmen bij het strandje of stonden als kind met hun ouders op de camping. Het ene moment staan we een botenschuur te verven en het andere moment staan we klimop te snoeien.

Het team kan u veel over het natuurgebied vertellen en tips geven die nog niet op het internet staan. Gaat u fietsen? Dan kunt u met een volle accu vertrekken, want wij beschikken over een laadpunt voor elektrische fietsen. Vriendelijk en behulpzaam staan wij voor u klaar om u een leuke dag te bezorgen. Vaak zien wij mensen na een dag op het water of in het natuurgebied ontspannen terugkomen en daar doen we het allemaal voor.

Reviews van onze klanten

Joep Ruiter

Als het geweldig weer is, zoals vandaag, dan is het overal mooi. Maar hier is het gewoon super…, de entourage, de relaxte sfeer.

Femke Boelsma

We hebben hier voor een dag een fluistersloep gehuurd. Fijne boot, lekker ruim en met kussentjes. De mevrouw die ons hielp (Alice Doze)…

Cynthia van Veen

Heeeeerlijke camping. Gemoedelijke sfeer, goed onderhouden. Leuke plas met water om te spelen voor de kleintjes

Reinier de Vries

Gemoedelijke familie camping. Vanalles aanwezig, restaurant, strandje, moter en zeilboten verhuur.